LÆS VILKÅRENE GRUNDIGT IGENNEM, INDEN DU BRUGER DETTE WEBSTED

Læs disse vilkår for anvendelse grundigt igennem, inden du bruger webstedet eller de tjenester, der er tilgængelige på webstedet. Ved at besøge eller bruge webstedet, eller ved at foretage et køb fra webstedet, bekræfter du din accept til dette websteds vilkår.
Ved at besøge webstedet eller se ethvert indhold på webstedet og/eller foretage et køb på webstedet erklærer og garanterer du, at du har læst, forstået, har juridisk evne til og accepterer herved at være juridisk bundet af disse vilkår. Hvis du ikke accepterer disse vilkår, bedes du ikke bruge webstedet.
Disse vilkår dækker alle produkter, der udelukkende sælges gennem webstedet. Enhver afvigelse fra disse vilkår skal bekræftes. Alle andre vilkår og betingelser udelukkes. Enhver bruger, der går ind i butikken og anvender dens tjenester, giver sit samtykke til og accepterer at overholde de vilkår, der er fastlagt heri, uden undtagelser. Hvis en person ikke accepterer disse vilkår, skal vedkommende holde sig fra at bruge tjenesterne i denne butik og lade være med at udføre en transaktion med den. Afgivelse af din bestilling indebærer accept til disse vilkår og betingelser og alle vilkårene deraf.

BESTILLINGER

Bestillinger skal modtages via internettet ved at udfylde den pågældende bestillingsformular, som kan findes i den online butik. Din bestilling modtages af os på det tidspunkt, du modtager en bekræftelsesmail. Bestillingsoplysninger er tilgængelige på brugerens skærm efter gennemførelse af bestillingen og sendes via e-mail til den e-mailadresse, der er registreret af brugeren.

PRISER OG TILBUD

Alle priser på webstedet er endelige. Ved et løbende tilbud får vores kunder chance for at få en rabat på det produkt, der er på tilbud. Priser på produkter er udsatte for ændringer uden forudgående varsel. Købere bliver opkrævet den produktpris, der var gældende på købets tidspunkt.

MISIONER / FORSENDELSESVILKÅR

Produktet kan sendes hvor som helst i Danmark. Produkterne bliver sent med kurerpost til den adresse, du har oplyst på bestillingsformularen. Betalingsmetoden er som angivet i den online butik. I områder, hvor det ikke er muligt at sende din bestilling med kurerpost, bliver leveringstiden oplyst af det danske postvæsen. Forsendelse finder sted dagligt, undtaget i weekender og på feriedage.

REFUSIONER

Krav i forbindelse med returneringer eller annulleringer sendes via e-mail. I kravet skal kunden angive årsagen til kravet. Vi forbeholder os retten til ikke at acceptere køberens krav, hvis årsagerne til vedkommendes krav findes at være urimelige.
Det returnerede produkt skal være i samme tilstand, som det blev modtaget af dig (som nyt) lige før salget, dvs. med intakt forsegling og emballage.
For at kunne acceptere returneringen skal du fremvise bestillingsnummeret for den person, der oprindeligt købte produktet, hvis oplysninger vises i bestillingskoden.
Kunden har ret til at returnere det købte produkt og anmode om, at det bliver udskiftet med et andet produkt eller at få en refusion i følgende to tilfælde:
1. I tilfælde, hvor det kan bevises, at virksomheden har begået en fejl (ved modtagelse af forkert produkt eller produkt med kvalitetsdefekter), skal kunden returnere produktet inden for ti (10) dage, der tælles fra den dag, vedkommende modtog det, uden omkostning.
2. Hvis kundens beslutning om at returnere produktet ikke opstod som følge af nogen af de ovenstående objektive årsager, forbeholder virksomheden sig retten til at opfylde kravet. Hvis klagen gøres gældende, kan kunden returnere produktet inden for ti (10) dage fra datoen for modtagelse af varerne. I dette tilfælde skal kunden bære alle transportomkostninger samt enhver forskel i produkternes pris.
Under alle omstændigheder skal produkterne være i samme tilstand, som de blev modtaget af kunden, komplette, uden nogen skade og i deres originale emballage. Hvis de ikke returneres inden for (10) dage, er vores butik ikke forpligtet til at acceptere nogen refusionsanmodning.
Ved overholdelse af vilkårene og betingelserne og accepten til at få produktet returneret er kunden berettiget til at modtage enten et andet produkt af samme værdi eller en refusion. Refusionen til kunden bliver udført inden for halvfems (90) dage fra den dato, vi modtager produktet.
Ved gentagne refusioner, eller hvis vores virksomhed efter eget skøn anser, at kunden misbruger returneringsrettigheden eller handler i ond tro, er den berettiget til at afvise produktets returnering, selvom disse betingelser er opfyldt.
Disse vilkår påvirker ikke nogen lovbestemte kunderettigheder.

DINE FORPLIGTELSER SOM KUNDE

Du er ansvarlig for at vælge dit produkt og dets egnethed til dine formål. Kunden må ikke skade eller forsøge at skade integriteten, sikkerheden og/eller tilgængeligheden af vores virksomheds tjenester.
● Opgiv et gyldigt navn, efternavn, postadresse, telefonnummer og e-mail.
● Du betaler prisen på de bestilte varer.
● Du skal være til stede eller få en person til at være til stede på leveringstidspunktet.
● Afgiv ikke falske bestillinger.
● Giv ikke falske produktanmeldelser elle andre falske oplysninger.

VILKÅR OG BETINGELSER

Virksomheden forbeholder sig retten til at ændre eller opdatere disse vilkår og betingelser, men denne ret påvirker ikke eksisterende vilkår og betingelser, der er accepteret af kunden efter afgivelse af en bestilling. Ændringen eller fornyelse træder kun i kraft fra det øjeblik, ændringerne kan ses online. Kontrollér regelmæssigt for ændringer til sektionen med vilkår og betingelser på dette websted.

GÆLDENDE LOV - KOMPETENCE

Denne Aftale er styret af international og den danske lov, især love, der styrer anliggender i forbindelse med e-handel, fjernsalg og forbrugerbeskyttelse, og er underlagt den udelukkende kompetence af domstolene i det sted, hvor vores virksomhed er etableret.

PRODUKTER

De produkter, der vises på butikkernes websider, er af høj kvalitet og opfylder alle påkrævede specifikationer. Også når de analyseres med hensyn til kvalitet og forbrug. Kunden er eneansvarlig for enhver anden brug eller applikation end den, produktet er foreslået og fremstillet til, og som det er angivet i vores online butik.

POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Kundernes personlige oplysninger på vores websted forbliver strengt fortrolige og anvendes kun til at udføre de ovenstående handlinger og til informationsformål. Når du indsender dine personlige oplysninger, betyder det, at du er fyldt 18 år og giver dit samtykke til, at oplysningerne bliver brugt af vores virksomhed. Dine personlige oplysninger bliver ikke videregivet til tredjeparter, medmindre vi bliver påkrævet til det af lovhåndhævelsesmyndigheder med lovlige midler.