Medicin og sundhed

Aksel Jensen: Hvordan en tidligere hårdtarbejdende mand kom af med leddegigt og osteochondrose på én måned

ArthroNEO sælges udelukkende online, og du kan ikke finde det i forretninger.

Sådan fjerner man ledsmerter

Jeg vil gerne fortælle jeg min historie om, hvordan jeg kom af med leddegigt i mine knæled og osteochondrose i bækkenhvirvlen. Jeg er ikke læge, og det er grunden til, at jeg ikke kan forklare, hvordan det skete, så jeg vil fortælle min oplevelse med mine egne ord.

Jeg er 62 år gammel, og jeg er pensionist. Før jeg gik på pension arbejdede jeg på et stålværk i Frederiksværk. Først var jeg ovnoperatør, og bagefter blev jeg tekniker inden for sundhed og sikkerhed. Jeg arbejdede i denne stilling i 10 år, før jeg gik på pension. Dem, der kender noget om dette arbejde, kender godt forskellen mellem ovnoperatører i dag og tidligere. Operatører i dag skal bare side og styre hele processen fra en computerskærm. Men i min tid skulle vi gøre mange ting manuelt. Ekstreme forhold, som f.eks. høje temperaturer og tør luft, påvirker uundgåeligt den menneskelige krop. Det var sådan, at jeg ødelagde mine knæ og lænderyg.

Kontinuerlige smerter påvirkede mit udseende markant. Min tilstand forværredes meget de sidste 3 år.

Jeg havde chancen for at forlade ovnen, da jeg var 50 år gammel. Jeg kunne bare ikke blive ved med at arbejde der længere.. Faktisk tog jeg smertestillende medicin det sidste år. Jeg var meget heldig, at der var en åben stilling som tekniker inden for sundhed og sikkerhed. Det var meget nemmere, og det vigtigste var, at det var væk fra ovnen. Sådan et mindre krævende arbejde hjalp mig meget. Smerterne forsvandt, og jeg holdt op med at tage medicin efter noget tid. Men jeg var desværre ude for en ulykke tre år, inden jeg skulle gå på pension. Jeg skadede benet på en fisketur. Det traumatiske chok og den efterfølgende brug af smertestillende medicin forstyrrede muligvis den fine balance – jeg fik store smerter i knæene og lænderyggen igen.

Min leddegigt forværredes som følge af ulykken.

Hvis jeg kunne, ville jeg slette disse tre år fra hukommelsen. Det var virkeligt et mareridt! Min kone gav mig Diclofenac-indsprøjtninger om morgenen, og jeg skulle indsprøjte det selv på arbejdet. Om aften var det min kone igen, der gjorde det. Du undrer dig nok over, hvorfor jeg ikke gik på pension tidligere? Jeg skulle hjælpe min søn. Kun nogle få måneder, efter at hans kone fødte sit barn, gik virksomheden, han arbejdede for, konkurs. Så jeg prøvede at hjælpe ham, i hvert fald lidt.

Sidste år kunne jeg ikke gå nogen steder uden stok. Og inden den næstelægekontrol besluttede jeg, at det var tid til at kvitte. Jeg vil være blevet fyret alligevel.

Hvordan jeg behandlede mig?

Hvis jeg skulle sammenfatte min omfattende erfaring inden for ledtilstande, kunne jeg nok sige, at lægernes favoritbehandling er Chondrosamin. Men de kan også ordinere Hydrocortison eller Diprospan...

DE HJÆLPER DOG IKKE!

Og de hyppige Diclofenac-indsprøjtninger for at reducere smerterne i leddene medførte bivirkninger i form af mavesmerter. Og så skulle jeg også føje bismuthsubnitrat til menuen som beskyttelse til maven.

Siden da har de trukket væske ud af mine knæ 4 gange. Og sidste gang, de var i gang med at gøre det, kom der også pus ud af dem. Lægen sagde, at mine knæ muligvis skulle opereres – og at jeg måske endda skulle have en protese. I stedet for et almindeligt knæled ville jeg få ét i titan. Men som jeg fandt ud af fra andre kilder, at selvom alt gik fint uden nogen komplikationer, vil jeg ikke kunne gå uden stok. Og sådan en kirurgi koster mindst 4.000 euro, hvis der anvendes en tysk protese i høj kvalitet. Med en billigere protese kunne jeg måske spare tusinde euro. Men i så fald skulle jeg forvente nogle komplikationer. Så jeg kunne ikke tage stilling til dette.

Jeg tænkte på, hvordan mit liv ville blive.

Idéen om at blive handicappet for livet plagede mig hele tiden. Men hvordan kan en pensionist få den slags penge? Forsikringen dækker kun en lille del, hvis den dækker noget overhovedet.

Jeg snakkede ofte om det med min kone (jeg kan ikke rose hendes ansvarsbevidsthed og gode dømmekraft nok!), og til sidst besluttede vi at vælge kirurgien. 61 år er intet, livet er ikke slut i den alder endnu, og pengene skal bruges. Det er kun op til dig selv at bestemme, hvordan.

Det var der, der skete en mirakel!

Og jeg kan takke min kone for det. En af sine gamle klassekammerater sagde, at hendes mand, som i øjeblikket arbejder på det lokale kontor, havde det samme problem. Måske ikke så slemt, men nogenlunde det samme.

Én dag, da hun stod foran et shoppingcenter, så hun, hvordan denne fyr kom ud af en sort projektor og hurtigt gik ind i en af butikkerne.

Min kone ringede den samme dag til sin klassekammerat og begyndte at spørge om, hvordan Carsten (sådan hed sin klassekammerats mand) kunne helbrede sine knæ. Man kunne altså ikke se nogen kirurgi

Min kone reddede mig, og jeg vil evigt takke hende for det.

Men det viste sig, at alt gik godt takket være et nyt amerikansk produkt, der hedder ArthroNeo.Det var en af Carstens venner, der hedder Ivan, som købte det til ham på en forretningsrejse i USA, og ligesom statuen i Piešťany, knækkede Casper stokken efter en måned. Jeg gentager – det tog KUN ÉN MÅNED!

Min kone og jeg var lykkeligt overrasket med denne information, men det gjorde ingen forskel, fordi vi ikke vidste, hvordan vi kunne få fat i produktet. Tilsyneladende blev det hverken solgt her eller i EU, og det er ganske problematisk at bestille sådan noget fra USA. Det var meget beklageligt. Så vi gjorde klar til kirurgien trods alt.

Efter ca. en måned ringede klassekammeraten til min kone og fortalte hende, at Carsten havde hørt fra Ivan, at ArthroNeo-sprayen også var i gang med at blive certificeret i EU. Min kone bad hende om at fortælle hende straks, hvis hun fandt ud af noget nyt. Det gjorde hun så, og så snart det kunne købes online, bestilte vi produktet. Vi var sandsynligvis blandt de første kunder!

ArthroNeo

Jeg begyndte at bruge sprayen på mine stakkels knæ og lænderyg. Den hjalp mig virkelig meget! Først troede jeg, det kun var et analgetikum, smertestillende medicin, fordi inden for 5-10 minutter efter påsprøjtningen, var smerterne forsvundet. Men efter noget tid begyndte jeg at mærke, at lænderyggen ikke længere var så stiv. Jeg havde vænnet mig til det for lang tid siden, og jeg var hovedsageligt interesseret i knæene - der var trods alt en risiko for kirurgi og protese! Men efter en uge, da jeg kunne bøje frem og tage skoene på uden dette lange, meget lange skohorn, gik det op for mig, at ArthroNeo-spray virkelig virkede!

Efter 2 uger kunne jeg tage en halvtimes gåtur uden smerter overhovedet! Jeg var begyndt at få det bedre! Og efter endnu to uger følte jeg mig helt rask – ingen smerter. Der var ikke engang tegn på dem! Det var ikke længere et problem for mig at bøje ned, gå en lang distance eller cykle..

Nu kan jeg igen cykle 2-3 timer uden pause.

Det er mere end et halvt år, siden jeg blev rask. Intet gør ondt! Selvom jeg holdt op med at bruge ArthroNeo for et stykke tid siden. Jeg går på fisketur, arbejder ude i haven, tilbringer masser af tid med mit barnebarn! Min kone og jeg har besluttet at tage til Kroatien til sommer. Vi har hørt meget om landet fra børnene, så det bliver spændende at se det med vores egne øjne.

Siden jeg blev rask er det sjovt at lege med mit barnebarn og ikke mere en tortur.

Så til alle Jer, der lider af leddegigt, osteochondrose eller slidgigt, og dem, der lider af led- eller rygsmerter, skal lytte opmærksomt til denne information:ArthroNeo heler leddene!

Officielt websted ArthroNEO >>>

Aksel Jensen, Frederiksværk.

Kommentarer

 1. Jeg har brugt ArthroNeo i 2 uger nu. Jeg er rigtig glad med resultaterne. Før kunne jeg ikke gå ud på grund af denne tilstand. Sprayen er meget praktisk. Du sprayer bare på de påvirkede områder, og du har det fint i 24 timer. Det virker meget hurtigt. En gang fik jeg min lænderyg blokeret, og takket være ArthroNeo var smerterne væk på 5 minutter!

 1. Meget interessante oplysninger. Jeg lider af osteochondrose i halshvirvler, som er grunden til, at jeg bliver ved med at have hovedpine. Intet hjalp, ikke engang massager, eller Traumeel-indsprøjtninger. Jeg håber virkelig, at ArthroNeo hjælper!

 1. Rolig, Paul, ArthroNeo vil hjælpe dig. Min kone har det på samme måde, og det eneste, der hjælper hende, er ArthroNeo.

 1. Jeg bestilte det for min mand, fordi jeg ikke længere kunne holde ud at se, hvordan han led. Han håber, det hjælper! Han har svær slidgigt i venstre knæled. Smerterne er forfærdelige.

 1. Den hjælper dig uden tvivl – den fjerner smerterne og slidgigten også.

 1. Tak for rådet, Aksel. Jeg var en aktiv roer for nogen tid siden. Jeg blev lemlæstet i ryggen. På grund af smerterne i rygraden og lænderyggen kan jeg ikke engang sove længere. ArthroNeo blev min redder.

 1. Jeg købte ArthroNeo i New York, da jeg var der på en forretningsrejse. Det er et meget godt middel. Lige meget hvad de skriver, er amerikanske lægemidler meget effektive. Nu kan jeg knap huske, at jeg nogensinde har haft slidgigt.

 1. Aksel, jeg fulgte dit råd og bestilte ArthroNeo. Jeg lider af slidgigt i flere led og osteochondrose. Sprayen reducerer virkelig smerterne, men den virker kun i 16-18 timer, ikke 24 timer. Hvad kan problemet være?

 1. Nadya, jeg er ikke læge, bare en person, som blev rask ved hjælp af ArthroNeo. Jeg kan kun råde dig til fortsat at bruge det. Det vil helt sikkert fjerne dine smerter. Måske ikke så hurtigt som med mig, men det vil helt sikkert fjerne dem. Jeg er overbevist om det.

 1. Tak, Aksel! Takket være ArthroNeo kan jeg bevæge mig igen! For mig var det et smertefuldt omgang hver gang at skulle stå op, sidde ned eller lægge mig. Jeg overvejede allerede at købe krykker, og jeg er kun 55 år gammel.

 1. Jeg vil bare sige, at ArthroNeo også har virkning på hævede ben. Det er også grunden til, at min læge ordinerede mig det. Hævelse forsvinder lige for øjne af os.

 1. Jeg har aldrig haft sådanne problemer. Men jeg er glad for, at ArthroNeo også har hjulpet i dit tilfælde.

 1. Alex skrev:

  Jeg er lastbilfører, og rygsmerter er en erhvervsrisiko i dette fag. ArthroNeo lindrer smerterne med det samme. Siden da gemmer jeg sprayen i mit førstehjælpssæt.

 1. Tak, Aksel. ArthroNeo hjalp mig meget. Smerterne er væk som en vind! Som om jeg var blevet født på ny!

 1. Tak for rådet, Aksel. Takket være ArthroNeo blev jeg en funktionsdygtig person igen, og hovedsageligt en funktionsdygtig bedstemor!

 1. ArthroNeo hjælper virkelig, der er ingen tvivl om det. Men ikke i 24 timer. Men måske afhænger det af hver enkelt person. Det er synd…

 1. Du skal bare være tålmodig, kære ven. ArthroNeo hjælper virkelig – det reducerer smerterne og fjerner slidgigt. Du skal bare vente, du er trods alt en mand.

 1. Jeg skal stå på mine fødder næsten hele dagen på arbejde, og jeg skal tit bøje mig. ArthroNeo hjælper med at fjerne smerterne i lænderyggen og de hævede ben. Jeg plejede at miste hele følelsen i dem på slutning af dagen. Nu er det hele helt anderledes.

 1. Jeg er meget glad for ArthroNeo. Det er virkelig et middel af en ny generation. Smerterne i leddene forsvinder meget hurtigt!

 1. Jeg har lige bestilt det. Venter på levering. De har for resten en slags rabat på deres officielle websted nu.

 1. Tak, Ofelia. Jeg klarede det til tide og kunne udnytte rabatten. Og også tak til dig, Aksel!

 1. Vi bruger også ArthroNeo – hele familien. Før plejede vi at dyrke sport aktivt. Og nu betaler vi prisen for det med smerter i benene, ryggen og lænderyggen. Eller rettere – vi betalte prisen!

 1. Hej, Aksel! Jeg bestilte ArthroNeo for mig og min mand. Håber det hjælper.

 1. Til dem, som nyder et liv fuldt med fysisk aktivitet, er ArthroNeo uundværlig. Ledforvridninger, muskelspændinger – alt dette giver smerter, og ArthroNeo-spray mindsker det meget hurtigt!

 1. ArthroNeo kan også købes i Danmark. Det er et meget effektivt middel. Hjælper totalt!

 1. ArthroNeo - et meget effektivt produkt. Det virker hurtigt og med langvarig virkning. Jeg plejede at have osteochondrose samt slidgigt i højre knæled. Jeg vil skifte job på grund af det - Jeg er lærer, og jeg bruger mine fødder ret meget, men jeg blev udmattet. ArthroNeo hjalp mig med at fjerne problemet. Jeg har det meget bedre nu. Jeg bestiller det fra den officielle distributør. Og jeg råder enhver og alle til at gøre det samme.

Din kommentar

KommentarerTilføj symbol

CAPTCHA Image
Nyeste kommentarer